Onze Organisatie

Door te werken met een nieuw en verfrissend concept zijn wij in staat zeer transparant en zeer scherp de kosten en doorlooptijden van iedere opdracht te berekenen. De organisatie wordt bewust zeer klein gehouden en bestaat uit een klein sales- en administratiekantoor en uitsluitend Principal consultants in dienst welke minimaal 15 jaar relevante werkervaring hebben op het gebied van de Oracle e-Business Suite.

Vrijwel alle resources welke nodig zijn voor het uitvoeren van projecten of klantopdrachten worden extern geworven en uitsluitend voor de duur van de opdracht. De enige uitzondering hierop is de aansturing van het (project)team, welke verantwoording wij altijd vanuit onze eigen organisatie voeren.

Door een zeer actieve en nauwe samenwerking te onderhouden met diverse kleine en grote Consultancybedrijven en zelfstandige professionals (ZZP'ers) zijn wij in staat om binnen korte tijd een gedegen, ervaren en passend (project)team op te stellen voor de duur van de opdracht. Hierdoor kunnen wij flexibel schakelen en zijn wij ook niet afhankelijk van de beschikbaarheid van onze eigen werknemers. Wij kennen inmiddels zeer veel professionals vanuit de diverse Consultancybedrijven en ZZP markt en kunnen daardoor uitstekend een goede match maken op persoon, kwaliteiten en ervaring. De kans dat we een goede match vinden wordt eveneens vergroot omdat er voor een vergelijkbaar profiel bij verschillende aanbieders geput kan worden.


Enkele van onze leveranciers