Onze Visie & Missie

Het is onze visie en missie om “gezamenlijk” de IT en Business organisatie nader tot elkaar te brengen, zodat u met meer gemak en plezier uw werkzaamheden kunt uitvoeren.

Hierbij staat bij EBS Consulting de mens voorop. Dat geld voor onze eigen medewerkers, de externe consultants welke wij inhuren en uiteraard onze klanten. Wij werken serieus, met veel gedrevenheid maar wel graag met plezier. Dat stralen wij dan ook uit naar onze omgeving en op de werkvloer.

Ervaring heeft ons geleerd dat iedereen een “mens” is. Of we nu spreken met de directeur, de manager of  de medewerker. Iedereen heeft een ding gemeen. Ze willen graag begrepen en erkend worden en hun doelen behalen. Het is voor ons dus zeer belangrijk om op iedere laag binnen de organisatie te kunnen communiceren en te kunnen begrijpen wat “de wens” en "het doel" is. Dat kan alleen als wij de persoon achter de functie ook leren kennen en we dus kunnen (en mogen) erkennen dat iedereen uiteindelijk gewoon een mens is met gevoel, verlangen en ideeën. Dit nemen wij dus uiterst serieus en vandaar dat bij EBS Consulting “de mens” voorop staat.

Als we deze lijn doortrekken zien we dus eigenlijk weinig verschil tussen personen die werken binnen de business organisatie en personen die werken binnen de IT organisatie. Wij hebben geleerd dat het van essentieel belang is voor het welsagen van iedere innovatie of project om alle partijen zo efficiënt als mogelijk samen te laten werken en van begin tot eind betrokken te houden. Het nader tot elkaar brengen van de business en IT organisaties zien wij daarom als een absolute must!