Over Ons

EBS Consulting is in 2006 opgericht door Principal Consultant en Directeur Juan M Rikken. Na een jaren lange ervaring in de dienstverlening rondom de Oracle e-Business Suite en de Accountancy bleek de werkwijze van de meeste grote system integrators vaak te star en te formeel. Door de hiërarchische werkwijze en de grote overhead van de bekendere system integrators vielen kosten en doorlooptijden bij het uitvoeren van projecten en klantopdrachten vaak veel hoger uit dan noodzakelijk.

Dit was reden om met een nieuwe blik de werkwijze flink onder de loep te nemen en een nieuwe organisatie te starten. EBS Consulting kan zich onderscheiden van grote system integrators door het dienstenportfolio en de overhead zeer beperkt te houden. Wij zullen nooit beweren iedere dienst of opdracht te kunnen realiseren en houden ons strikt aan het door ons aangeboden dienstenpakket.

Uiteraard zal het dienstenpakket door de loopt der tijd veranderen of uitgebreid worden. Maar dit gebeurt gecontroleerd en doordacht, zodat het binnen de visie van onze organisatie past en niet ten koste gaat van ons concept.